edf

Afinant la intel·ligència naturalista

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

La natura ens ofereix una quantitat molt elevada d’estímuls, donat que al entrar en contacte amb ella fa que es despertin els diferents sentits amb les sensacions de llibertat i la capacitat de moure’ns lliurament. Observar els processos que passen és fonamental pel desenvolupament de les habilitats de moviment i un gran estímul per les seves neurones, per les seves emocions i el seu aprenentatge, una experiència vital que permet a l’infant sentir i trobar-se a si mateix.

A la nostra llar creiem en tota aquesta importància de relacionar-se amb l’entorn i gaudim d’experiències aprofitant al màxim aquest privilegi de tenir-lo tant a prop, ja que ens permet: estimular la mirada dels nostres infants, que ens formulin diferents preguntes, que aprenguin a caure i aixecar-se, a superar obstacles i pors, a adquirir més autonomia i trobar seguretat.

Per això en aquest Neuroambient potenciem encara més activitats com: plantar flors i cuidar-les, observar animals com ara cargols, abelles, esquirols, marietes; respectar i estimar la natura, despertar els sentits vista, oïda, olfacte, gust i tacte per mitjà dels elements de la natura.

dav

edf

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com