1

Agermanats amb la Diòcesis de Trujillo (Hondures)

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

La nostra ciutat porta 40 anys seguint la petjada del tarragoní Lluís Solé Fa, missioner a Hondures i bisbe de la Diòcesis de Trujillo. Mestre de formació, el bisbe Lluís, en els seus viatges a  Tarragona, ens ha transmès sempre la importància cabdal de la educació per fer un món més just, més valent i més solidari.

És per aquest motiu que aquesta amistat es converteix avui en un agermanament més ampli entre les Escoles Diocesanes de Tarragona i la comunitat educativa de Trujillo, a Hondures. Un projecte que ens permetrà crear llaços d’amistat i solidaritat entre iguals,  intercanvis culturals i diàlegs enriquidors que ajudin a l’enteniment mutu entre realitats diferents.

Els nostres mestres i professors seran els primers en implicar-se: ells s’encarregaran de dissenyar i sostenir diferents cursos de formació online per tal d’afavorir l’aprenentatge i l’actualització continuada dels claustres hondurenys. Allò que sabem fer, ho posem a disposició dels altres.

El nostre patró, Pau, fou l’apòstol viatger de Jesús. Seguim les seves passes, ara, fins aquesta regió centreamericana banyada pel Carib. Com ell, volem obrir el cor als germans d’arreu per compartir el que som amb alegria: Volem ser llum del món!

1

1

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com