Pancarta Pastoral_2018 (2)-001

Aneu mar endins!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Ens hem esforçat i no obtenim recompensa! Estem desanimats perquè no ens surt res bé! Sembro i no recullo!  Frases que en el món educatiu (i a la vida familiar o personal) es repeteixen sovint.

En seria útil recordar la resposta que el mateix Jesús va donar  als seus desesperats deixebles  en moments de frustració i defalliment:  “Aneu mar endins!”

El nostre lema de curs “Aneu mar endins”  vol ser un “no defalliu… no sabem quan, però la constància i l’esforç sempre donen resultat”. No és una confiança vana: anem mar endins, des de l’optimisme i la confiança en Déu, perquè Déu actua sempre en i des dels altres.

 Davant la dificultat, l’angoixa, el desencís, l’abatiment, la insolidaritat…que ens  puguem trobar en el camí, fem nostra la resposta que el mateix Pere donà a Jesús. Una resposta de fe i de plena confiança: : “Mestre, ens hi hem escarrassat tota la nit i no hem agafat res; però, ja que tu ho dius, calaré les xarxes.(Lc 5,5)”.

Quan veiem a una persona que li cal ajuda o necessita estimació, ni que ens costi, ni que sentim que no servirà de res, calem les xarxes. Quan veiem que tot és fosc i no hi ha esperança, calem les xarxes. Esforcem-nos perquè sabem que no estem sols en el mar de la dificultat, Jesús està al nostre costat, i a cau d’orella ens diu “aneu mar endins, caleu les xarxes”.

El nostre lema de curs és aquesta esperança d’anar més enllà tot posant la confiança en Déu que actua en els altres i en un mateix. Us deixem la cançó que acompanyarà les nostres celebracions d’aquest curs.

http://cantalatevafe.cat/Docs/Marcats%20per%20l’Esperit/08%20Torna-Ho%20A%20Intentar.mp3

Pancarta Pastoral_2018 (2)-001

Pancarta Pastoral_2018 (2)-001

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com