20180524_114025

Aprendre amb l’entorn: Sortides escolars a infantil

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Poder aprendre amb l’entorn és una de les premisses que l’equip docent d’Educació infantil es marca quan es programen les sortides dels diferents cursos. Sense aquest objectiu primordial, segons el nostre parer, no tindrien cap sentit. Totes les sortides en major o menor grau provoquen en els infants un entusiasme i una motivació especial, en tractar-se de jornades diferents que trenquen les rutines establertes en el dia a dia de l’aula. Aquest fet, fa que amb un bon plantejament educatiu i unes activitats atractives per a ells, els aprenentatges que puguin realitzar els infants a les sortides siguin molt significatius i profitosos.

Aquest curs, els alumnes de P3 ja van gaudir d’una sortida al “Dia de Granja”, on van realitzar activitats amb animals de granja, un taller de fer pa i diferents propostes lúdiques en un entorn molt enriquidor que van fer que la jornada fos un èxit absolut gràcies a la combinació de moments lúdics i d’aprenentatge.

Els infants de P4, van realitzar una sortida a Valls, on el món del circ ha estat el centre d’interès de les diferents propostes d’activitats realitzades. Tallers d’equilibri, tombarelles i malabars van fer que els infants gaudissin d’una jornada que va finalitzar amb un espectacle de circ realitzat pels monitors que ens van acompanyar tot el dia.

Finalment, els alumnes de P5, a mode de cloenda d’etapa, aniran de colònies i dormiran una nit fora de casa amb els seus companys , gaudint d’un parell de dies plens d’emocions i activitats d’aprenentatge en una casa de colònies situada en plena natura on podran fer excursions pel bosc, tallers d’astronomia i diverses activitats on l’entorn tindrà molta importància.

20180524_114025

20180524_114025

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com