Diseño sin título (5)

AULA COMPARTIDA: Construïm un món més just!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Aquest nou curs 2017-2018 s’ha donat el tret de sortida a una iniciativa en la que participen els nostres docents de forma especial. Es tracta d’AULA COMPARTIDA,  una plataforma de formació online per a mestres i professors que neix amb una doble finalitat. D’una banda, compartir practiques innovadores en la tasca docent, i per l’altra, establir vincles de col·laboració entre aules escolars, especialment amb aquells entorns que experimenten dificultats d’accés a la formació continuada i actualitzada dels seus professionals docents.

El Col·legi Sant Pau Apòstol enceta junt amb les altres Escoles Diocesanes de Tarragona aquest projecte tenint com a primers beneficiaris el cos de docents de les comunitats educatives de la Diòcesis de Trujillo a Hondures, com una part del nostre vincle d’agermanament educatiu amb la regió centreamericana.

AULA COMPARTIDA es ja una realitat gràcies al suport d’Esit (Estudis Superiors Internacionals Tarraconense) que garanteix la qualitat tècnica de la oferta formativa així com la seva adequació al context digital, i a EduMindUp!, el congrés organitzat pel nostre centre i la Fundació Sant Fructuós, que nodreix d’innovació i fonament científic les propostes educatives d’aquest programa.

Es tracta d’una tasca en la que ja estan participant de forma voluntària diferents docents del Col·legi Sant Pau Apòstol, als que agraïm la seva generositat i solidaritat. Ells se sumen a l’equip de docents i tècnics voluntaris de les altres Escoles Diocesanes de Tarragona que gestionen i coordinen la programació de continguts en base a les necessitats dels equips receptors. Aquesta implicació desinteressada ens ajuda a enderrocar les barreres de la vulnerabilitat i a construir un món més just.

Diseño sin título (5)

Diseño sin título (5)

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com