maxresdefault

Bee Bot: l’abelleta que ens introdueix al món de la programació i la robòtica

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Durant els darrers cursos, a les nostres aules d’Educació Infantil estem duent a terme sessions de robòtica educativa mitjançant l’ús de les Bee Bots amb llengua anglesa.

La seva implementació a les aules ens permet treballar el vocabulari propi de cada projecte d’intel.ligències múltiples, l’observació i l’anàlisi dels moviments, així com l’estimulació en els nostres alumnes dels diferents processos mentals, habilitats i intel·ligències (intel·ligència lògica-matemàtica, intel·ligència espaciovisual i intel·ligència lingüística).

Les abelles-robots (Bee bots) són uns dispositius que realitzen diferents moviments en angles de noranta graus, i que els nens i nenes programen per a aconseguir una seqüència coherent d’acord amb l’ordre que s’estableix amb llengua anglesa. D’aquesta manera, mitjançant l’ús de les bee bots es creen situacions per a reflexionar, anticipar, comprovar i repensar els resultats obtinguts.

Les activitats s’organitzen amb grups petits i estan tutoritzades per l’especialista de Llengua Anglesa, assegurant que tots els nens i nenes gaudeixin de l’oportunitat de participar de manera activa.

maxresdefault

maxresdefault

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com