20181027_114250

Benvingudes al Sant Pau!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Les famílies amb alumnes a P3 de la nostra escola, el passat dissabte 27 d’octubre, van viure  una jornada molt especial, on mestres, pares i alumnes vam poder compartir una experiència de coneixement personal en un ambient distès.

 Si coneixem, ens impliquem. Amb aquesta premissa, es va compartir amb les famílies com desenvolupem el nostre projecte educatiu a les aules, les metodologies i com els fills/es realitzen totes i cadascuna de les activitats proposades per l’equip docent. Diuen que una imatge val més que mil paraules… així van poder veure com es treballa l’estimulació del projecte Encaix, com fem les classes d’anglès, com desenvolupem els nostres Neuroambients©, com els alumnes parlen amb les auxiliars nadiues, com fem servir la robòtica a l’aula, com apliquem el Mindfulness, etc…

Fa uns anys que veiem que l’adaptació a la nova escola, més gran amb espais diferents… s’aconsegueix amb menys preocupació. Aquest procés que angoixa els pares, al Sant Pau  les mestres es van encarregar de transmetre la tranquil·litat, fruit del bon fer i la dedicació personalitzada amb els alumnes, i alhora agraint la col·laboració de les famílies en tot moment.

La trobada va servir per a obrir l’escola a totes les famílies i tenir un espai on poder conèixer les altres famílies de la seva classe i poder compartir un temps amb elles i les tutores en un ambient relaxat.

Trobada Families

20181027_114250

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com