Aula compartida

Preparem un nou curs online per Aula Compartida: Educació en valors!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Els professors del col·legi Sant Pau no som indiferents a altres realitats d’arreu del món, en especial dels entorns més vulnerables.

Som professors voluntaris d’Aula Compartida,  una iniciativa fruit de l’agermanament ESTTELA que cerca enriquir la tasca dels docents hondurenys a través de cursos online. Totes les escoles diocesanes ens hem animat a participar. Nosaltres, des del Sant Pau estem treballant en un curs sobre el treball en valors i l’autoconeixement amb adolescents. És tot un repte per a nosaltres, però tenim l’experiència del curs sobre Neuroeducació que ja vam oferir el curs passat i que enguany es reedita.

Estem preparant-los un conjunt d’activitats aplicables a les aules, proporcionant-los eines dinàmiques per a la reflexió personal amb els alumnes. A més, se’ls animarà a preparar-ne de pròpies per adquirir més seguretat a l’hora de resoldre i tractar temes puntuals en un futur.

Malgrat la carregada rutina del nostre dia a dia, no volem deixar de banda aquesta oportunitat d’oferir voluntàriament el millor de nosaltres i posar-nos a disposició d’un projecte solidari que treballa per la dignitat de les persones en l’àmbit de l’educació.

Aula compartida

Aula compartida

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com