cof

Celebrar el Nadal amb tothom

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

D’entre les finalitats educatives de la nostra escola, una ressona aquests dies amb més força: el compromís amb els altres. L’escola vol que els seus alumnes desenvolupin aquest compromís que es fonamenta en que no podem arribar a ser feliços si veiem que altres ho passen malament.

Aquests dies previs al Nadal, l’escola es prepara per donar-se, perquè és donant quan un rep molt més. Els més grans han col·laborat com a voluntaris amb el Banc d’Aliments, els més petits canten nadales a la gent gran de la residència de la Mercé, i tota l’escola es transforma per recollir aliments per a les famílies més necessitades en aquesta època de crisi amb la Campanya d’Aliments de Caritas. També ens mobilitzem amb La Marató de TV3 i per continuar recolzant el projecte “Posa-li el xumet” de la Llar Natalis. I fora de Tarragona, seguim treballant colze amb colze amb Trujillo (Hondures) amb la iniciativa Esttela i el programa Aula Compartida.

Però no només a fora, també dins el centre compartim el Nadal: amb l’intercanvi d’estels on els alumnes de primària es bescanvien estrelles amb els alumnes d’ESO i Batxillerant desitjant-se el millor; i també quan els alumnes d’infantil i primària, comparteixen la joia del Nadal amb els pares, avis, tiets… tot preparant-los obres de teatre i cantada de nadales.

Al final la felicitat és més gran quan és compartida.

Diseño sin título (8)

cof

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com