Castanyada6

Celebrem la Castanyada!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Quan arriba la tardor, és temps de collir castanyes… I enguany, com diu la tradició, els nostres alumnes, des de la llar d’infants fins a l’etapa de primària, han viscut la festa de la Castanyada d’una manera apassionant.

Els més petits van posar les mans a la massa, van elaborar diferents tipus de panellets i van rebre la visita de l’eixerida castanyera que els va deixar bocabadats explicant el conte de la festa. Els de Primària van continuar amb la convivència d’inici de curs proposada des del Deptartament de Pastoral per treballar la generositat, l’empatia i la solidaritat. El Cicle Inicial i el Cicle superior van estrenar l’aula de natura intercanviant-se panellets i castanyes. Els de Cicle Mitjà es van disfressar per gaudir de la festa preparada pels seus mestres, com diu la tradició, vestits de castanyers i castanyeres. Al llarg de la tarda, els alumnes van poder menjar castanyes que van coure a foc viu, a la mateixa escola, els nostres experts castanyers.

Un gran dia de tradició i convivència que van viure els nostres alumnes.

Untitled design (31)

Castanyada6

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com