3PRI_lectura

Certamen Lectura en veu alta

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El passat dijous 23 de març la nostra escola va participar en el XIII Certamen de Lectura en veu alta. Com cada any, vam portar representants de primària i de secundària.

De Cicle Mitjà, en la categoria dels Grumets Vermells, va participar la Sofia Cuartero i de Cicle Superior, en la categoria dels Grumets Verds, l’ Abril Martínez. Les dues van demostrar la feina que s’està duent a terme en el projecte del gust per la lectura, tot passant a les semifinals de l’esmentat certamen. Felicitats a les dues! Les semifinals tindran lloc el proper 27 d’abril a l’Auditori de la Diputació de Tarragona.

Pel que fa al primer cicle de l’ESO, la representant de l’escola en la categoria Corsaris va ser Clara Cuartero, mentre que en el segon cicle, a la categoria de Tropa de Corsaris, les participants van ser l’Adriana Valdés, la Paula Muñoz i la Sofia Vallhonrat. Totes les alumnes participants en el certamen van tenir un paper destacat, tot mostrant un gran nivell de lectura individual i també una gran cohesió en la lectura cooperativa.

3PRI_lectura

3PRI_lectura

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com