DSC_0312

Cloenda del Neuroambient “Una mirada a l’Univers”

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Des de fa 4 anys a l’escola, tots els alumnes d’Educació Infantil, realitzen una cloenda de fi de curs molt especial, on tots els membres de la comunitat educativa, mestres, alumnes i familiars participen en una activitat per acomiadar el curs i donar la benvinguda a l’estiu. Aquesta, degut al gran nombre d’assistents es realitza al Camp de Mart, un espai immillorable per poder gaudir tothom d’una jornada on els més petits del col·legi mostren per mitjà d’un espectacle tot el que han après en l’últim Neuroambient treballat del curs.

Aquest any, el Neuroambient: “Una mirada a l’Univers” va ser la temàtica que van fer servir mestres i alumnat per captivar l’atenció dels familiars que van assistir a la Cloenda. Amb una història dinàmica i engrescadora, tothom va poder sentir-se partícip de l’espectacle: balls, disfresses, cançons i alguna sorpresa més, van fer que els assistents gaudissin en tot moment i tots s’emportessin un gran record d’aquest curs que acomiadem.

Durant la Cloenda vàrem poder comprovar com unes estrelles, els alumnes de la Llar d’infants, feien brillar l’escenari, com uns alienígenes, els alumnes de P3, ens robaven un somriure amb els seus moviments, com unes bèsties espacials de Saturn, els alumnes de P4, ens deixaven perplexos amb les seves disfresses i com uns astronautes de P5 feien que tots els assistents ballessin al ritme d’un mix molt especial de cançons.

Finalment, ens agradaria agrair la participació de les famílies en aquest acte i durant tot el curs, on sempre que ha calgut han col·laborat i participat de tot allò que l’equip docent ha proposat. Moltes gràcies a tots, tots som el Sant Pau, i bon estiu a tothom!

DSC_0709

DSC_0312

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com