IMG_-7iftt0

Colònies fi d’etapa dels alumnes de P5

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Per segon any consecutiu, els alumnes de P5 realitzen les colònies de final d’etapa de l’Educació Infantil a la casa de colònies del Pinar de Canyelles, on tutores, especialistes i els infants comparteixen dos dies plens d’emocions i moments que de ben segur recordaran per sempre.

Poder viure l’experiència de les colònies amb els que han estat els teus companys durant tres anys i els teus mestres  és un element motivador i molt important per afrontar dos dies fora de casa pels alumnes de P5. Aquest fet, per les famílies podia suposar un neguit però ara que portem dos anys desenvolupant-les amb plena normalitat, podem afirmar des de l’equip docent que les colònies a P5 són un dels moments del curs acadèmic més esperats per tothom, pares, nens i mestres.

Al llarg de dos dies tots els alumnes han gaudit de jocs, activitats i gimcanes, però al mateix temps de moments molt especials amb els seus companys, com poder dormir, esmorzar, dinar i sopar tots junts. A més, poder gaudir dels seus mestres en un ambient diferent al de les aules li dona un tarannà molt enriquidor en el seu desenvolupament personal.

Les colònies també són moments per desenvolupar l’autonomia,  element molt important en aquestes edats.  Poder vestir-se sols, fer-se responsables de les seves pertinences i realitzar correctament els hàbits d’higiene personal són clars exemples de l’assoliment d’una correcta autonomia personal i un dels objectius principals d’aquestes jornades.

IMG-20180604-WA0043

IMG_-7iftt0

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com