Escola de pares

Comença l’escola de pares

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Ja ha començat l’escola de pares al Sant Pau, i és que el recolzament a les famílies a nivell escolar també ha de ser formatiu. Si sabem més sobre processos d’ensenyament i aprenentatge, podem ajudar els nostres fills davant les dificultats que es presentin.

El programa d’escola de famílies aquest any es centra en les evidències sobre la neurociència i l’aprenentatge, línia que el centre va començar a estudiar el curs 2015-16 i que el 2017 vam culminar en el congrés de bones pràctiques educatives EduMindUp!. Ara volem que aquest treball que fa l’escola a l’aula fruit del coneixement cerebral, també es traslladi a casa.

Amb el títol “Viatge al cervell dels nostres fills, aportacions de la neurociència a l’acció educativa”, la Dra Marta Portero ens va desvetllar les premises clau del cervell  i la nostra acció amb els fills.

Les dues properes sessions sobre Mindfulness i Educació Emocional, permetran traslladar dues experiències que apliquem a l’aula també en l’acció familiar.

 Diseño sin título (33)

Escola de pares

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com