IMG-20181219-WA0032

Concert solidari per La Marató de TV3

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El compromís social és una de les finalitats educatives que volem pels nostres alumnes. Hem d’entendre que no podem arribar a la felicitat de forma unilateral, necessitem que els altres estiguin bé per a ser feliços: la felicitat de l’altre, és la meva felicitat.

Els docents de l’escola ho tenen molt clar, alhora ells i elles són els primers referents per a la comunitat. Amb motiu de les festes nadalenques i la present edició de La Marató de TV3, destinada enguany al càncer, l’escola, a iniciativa de les mestres de música d’infantil i primària, ha ofert a famílies, alumnes, PAS i docents un concert de veu, piano i cajón amb caire íntegrament benèfic-social.

En aquestes dates tan assenyades compartir és gaudir, és viure i és felicitat. Aquest concert ha permès transmetre valors d’estima, d’escolta, de saber estar i també de compartir bones estones amb els que estimem. També transmetre la cultura musical de diferents èpoques i estils als més petits i tornar temps endarrere als més grans.

 El repertori ha comptat amb catorze cançons classificades en dues parts: la primera amb estils ben diversos com “Volver” de Carlos Gardel, “Moon River” BSO de la película “Breakfast at Tiffany’s” o la sempre emocionant “Paraules d’amor”. A la segona part hem gaudit d’una excepcional cantada de nadales.

Gràcies a totes les persones que van fer possible el concert, gràcies per compartir allò que ens fa feliços, per fer escola, per compartir estones en família i, sobretot, per ser solidaris.

IMG-20181219-WA0032

IMG-20181219-WA0032

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com