convinències 2

Convivències primer cicle d’ESO

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

L’inici del curs és un bon moment per treballar la convivència i la cohesió de grup al mateix temps que permet reflexionar sobre els valors cristians propis de la nostra escola.

En aquest sentit, els alumnes de primer d’ESO van començar el seu dia de convivència visitant al Sr. Arquebisbe, Dr Jaume Pujol. Els va acompanyar en el seu recorregut per la catedral i van pujar al campanar per gaudir d’una de les millor vistes de la ciutat. A la tarda van participar en una cursa d’orientació amb ipads mentre responien preguntes històriques del patrimoni del casc antic.

Per altra part, els alumnes de segon d’ESO van viatjar fins a Mont-roig del Camp. El mossèn del poble, mossèn Jimmy, els va explicar l’església i van pujar caminant fins a l’ermita de mare de déu de la Roca. Allí van gaudir de les vistes i d’uns jocs amb tots els companys. A la tarda els va visitar mossèn Pep Masdéu, que els va explicar el nou grup per viure la fe “EDGE Life teen” i van fer una petita pregària dins l’ermita. Van acabar el dia treballant unes dinàmiques ben divertides en equips abans de baixar caminant de nou cap al poble.

convinències 2

convinències 2

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com