IMG-20180125-WA0022

DIADA DE SANT PAU: Una jornada molt especial

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

De nou la celebració de la Conversió ens convida a gaudir de tot un dia de festa a la nostra escola.

Com a col·legi que tenim com a referent la figura de l’Apòstol Sant Pau, volem que aquesta jornada sigui celebrada tal i com es mereix i aquest any, com no pot ser d’altra manera, tots els que formem part d’aquesta gran família hem compartit emocions, experiències i hem viscut amb molta il·lusió aquesta gran jornada de germanor.

El matí va transcórrer d’una manera vibrant, dinàmica i molt divertida per a tothom. Els grans, vam celebrar l’eucaristia a la Catedral i els més petits ens vam quedar a l’escola, on hem dedicat totes les nostres forces i esforç en el ja tradicional Torneig Esportiu del Sant Pau. Entre d’altres activitats, el moment més esperat és la Fira organitzada pels alumnes de l’ESO, que aquest any ha estat tot un èxit, amb un “Escape Room” inclòs!

Per la tarda més activitats lúdiques i de convivència, amb el partit de futbol entre professors i alumnes, la representació de l’Auca de Sant Pau per part dels alumnes de Batxillerat i el berenar de germanor, compartint aquest moment amb l’esperada visita d’alguns dels nostres ex-alumnes i ex-mestres. La cirereta del pastís la va posar la nostra AMPA, amb el donatiu que van fer al programa Llar Natalis, recollit de la venda de samarretes commemoratives del 50è aniversari del centre.

Estem segurs que aquest dia, el dia de la Festa del Sant Pau, és un dia especial per tots i que els nostres alumnes, quan siguin grans, el recordaran amb molta emoció.

Diseño sin título (16)

IMG-20180125-WA0022

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com