1edumindup

Edumindup! La neurociència al Sant Pau

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Fruit dels actes del 50 aniversari, celebrarem el congrés “EduMindUp!” sobre neurociència i didàctica al Palau de Congressos de Tarragona del 18 al 20 de maig. La neurociència aplicada a l’aula és una línia d’investigació de la nostra escola que vam començar a treballar fa ara un parell d’anys.

En la nostra celebració, hem volgut propiciar una reflexió profunda sobre la pràctica escolar, des de la dimensió de la neurociència, que permeti donar un nou sentit als reptes diaris a l’aula.

Per tal d’afavorir aquest diàleg, s’han convocat experts representatius de diferents realitats educatives: teòrics, directors d’escola, representants del sector públic i privat, científics, psicòlegs, neuròlegs, etc, en el marc del congrés.

EduMindUp! serà un congrés i alhora un punt de trobada de la comunitat educativa i dels professionals del sector per aproximar-se a la neurociència i la seva aplicació al món escolar. Una oportunitat per conèixer pràctiques educatives basades en evidències científiques i relacionades amb les intel·ligències múltiples, la creativitat i les tecnologies de la informació i la comunicació. Un espai on integrar els coneixements de la neurociència i la pràctica pedagògica innovadora.

Trobareu tota la informació a: www.edumindup.com

1edumindup

1edumindup

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com