sdr

El batec dels refugiats

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Durant tota una setmana els alumnes del centre hem estat treballant sobre els refugiats de manera interdisciplinària. Són moltes les vessants des de les que hem treballat aquest drama; des de les matemàtiques, la història, la geografia, l’economia, l’anglès, la religió… S’ha tractat d’una setmana on hem après des de ben a prop les terribles empremtes dels conflictes que porten a l’ésser humà a fugir de la seva llar.

El darrer dia de la campanya, com a acte de germanor, vam tenir l’oportunitat de poder acollir la Creu de Lampedusa en el nostre centre, aprofitant  el seu pas per l’arxidiòcesis de Tarragona. Al voltant d’aquesta creu, feta amb les restes d’una pastera de la Mediterrània, ens vam aplegar tots els alumnes des de 1r d’ESO fins a batxillerat. Cada classe va llegir els manifestos que havia preparat i vam fer bategar l’enorme cor que entre tots vam formar. Sens dubte es va tractar d’un moment molt bonic i especial.

Tot el professorat del Sant Pau seguim sensibilitzant i educant  als nostres alumnes en temes tan importants com el dels refugiats i com el nostre grau d’implicació pot ajudar a construir un món millor.

sdr

sdr

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com