1_BATgraduació_red

El Batxillerat del 50è aniversari

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El passat 4 de maig va tenir lloc l’acte de graduació dels alumnes de segon de Batxillerat. El col·legi es va vestir de festa i tota la comunitat educativa vàrem celebrar el pas per l’escola d’aquest grup d’alumnes que en breu començaran una nova etapa en la seva vida acadèmica.

Aquest any, que coincideix amb el 50è aniversari del col·legi, hem gaudit de la presència de ha de l’Excm. Arquebisbe de Tarragona i titular del centre, Dr. Jaume Pujol, que ha apadrinat la promoció de Batxillerat. Amb les seves paraules directes, afectuoses  i  sàviament planeres  va  encapçalar els parlaments de l’acte.

Amb les intervencions dels alumnes, de la representant dels pares i del director, compartint anècdotes i vivències dels anys viscuts al centre, vàrem cloure l’acte. Desitgem a tots els alumnes molta sort en el camí que escullin i que sempre recordin els anys de la seva formació al Sant Pau.

1_BATgraduació_red

1_BATgraduació_red

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com