5_LaLiga

El Col·legi Sant Pau i el Nàstic se sumen a la campanya Futura Afició

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

LaLiga va viatjar dijous passat 20 d’abril fins a Tarragona, al nostre col·legi, per celebrar una nova jornada de la campanya Futura Afició, un projecte escolar i educatiu promogut a través de la seva Fundació i que compta amb la col·laboració del Consell Superior d’Esports.

Els nostres alumnes de 5è i 6è van viure amb molta intensitat una jornada on, mitjançant diferents activitats i tallers, van treballar els valors fonamentals de l’esport com el respecte, el joc net, la tolerància, el treball en equip i la no violència en el futbol en qualsevol de les seves manifestacions.

Per culminar la jornada, van rebre la visita d’alguns representants de LaLiga i del Nàstic de Tarragona: Olga de la Font, directora de la Fundació LaLiga, Jose María Andreu, president del Nàstic de Tarragona, Juan Merino, entrenador del primer equip i els jugadors de la primera plantilla, Achille Emaná i Xavi Molina.

A més els jugadors de la primera plantilla del Nàstic de Tarragona i l’entrenador van respondre algunes preguntes i curiositats dels alumnes, així com van a sortejar samarretes, pilotes, bufandes i es van fer fotografies amb totes les classes participants.

Va ser un dia molt enriquidor i emocionant per a tots!

5_LaLiga

5_LaLiga

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com