Premis Empresa

El Col•legi Sant Pau Apòstol rep el 1r premi Empresa Tarragona Impulsa per la promoció de l’emprenedoria al territori

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

L’emprenedoria suposa desenvolupar una sèrie de capacitats que van des de la iniciativa i la presa de decisions fins a la creativitat i la reflexió aplicats a la creació d’una activitat que pot ser la llavor de projectes futurs. D’acord amb això, al nostre centre treballem aquesta matèria a secundària amb un doble objectiu, per una banda ajudar l’alumnat en la presa de decisions de cara al seu futur professional i, alhora, fer entendre l’emprenedoria com una actitud general clau per tal d’enfrontar-se amb èxit al món del treball.

Des d’aquesta perspectiva, l’alumnat de 3r i 4t d’ESO ha estat treballant durant el curs en dos projectes que s’han presentat als Premis Tarragona Impulsa per a la promoció de l’emprenedoria als centres educatius.  El Projecte “Banc d’Espanya” proposava aprofitar aquest edifici afavorint la participació lúdica ciutadana i superant les dificultats que comporta el fet emprenedor. Actualment, ja s’ha aprovat que al Banc d’Espanya s’executi el projecte “Rambla Science” per a la promoció i divulgació de la ciència.

Per altra banda, el projecte “Better Tgn” desenvolupava 6 idees per millorar la nostra ciutat, entre les que hi destaca la dinamització de l’espai de la Quinta de Sant Rafael, aprofitant el teixit comercial de la zona. L’escola va presentar 6 projectes i dels 10 finalistes 5 eren de l’escola.

El passat 17 de juliol, el Col·legi Sant Pau Apòstol va ser distingit amb el 1r Premi Empresa Tarragona Impulsa, en la categoria per a la promoció de l’emprenedoria als centres educatius. Aquest reconeixement és una de les distincions visibles que el treball de tot un curs ens ha aportat i que se suma als reptes assolits per l’alumnat: ser capaços d’enfrontar les dificultats d’emprendre, aprendre a treballar en equip, fomentar l’estimació vers idees innovadores que transformin la nostra ciutat, entendre i assimilar tot el que comporta la creació d’una empresa i la importància d’un bon pla de negoci. Enhorabona als nostres joves emprenedors i al seu equip docent, la creativitat i l’èxit també s’entrenen!

Premis Empresa

Premis Empresa

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com