IMG-20180330-WA0065

El Sant Pau participa del mundialito de futbol

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Participar en un torneig de futbol sempre és una activitat on els equips de futbol de l’escola poden gaudir de partits amb altres equips i d’un ambient festiu que durant la competició ordinària difícilment es pot produir. Però concretament, participar al Mundialito, ha estat una experiència veritablement engrescadora, gratificant, única i molt interessant  no sols pels infants, sinó per les famílies i per la mateixa escola. Per comprendre la magnitud i importància d’aquest torneig cal esmentar que participaven prop de 350 equips de tots els continents del món, amb noms tant coneguts com Borusia de Dortmund, Liverpol, Spartak de Moscú, Glasgow Rangers, At.Madrid i diferents equips australians, brasilenys, americans, argentins, coreans, etc… A més, cal esmentar que la cerimònia d’apertura, cloenda i les finals de les diferents categories van ser retransmeses per TV3.

La representació de l’escola al torneig va ser de dos equips, el benjamí A format per alumnes de 4t de primària, i l’aleví A amb infants de 6é de primària. Ambdós equips van tenir un paper molt satisfactori, arribant els alevins a vuitens de final contra el Borusia de Dortmund i els benjamins a les semifinals contra el Sogima de Brasil.

Per finalitzar, no podem estalviar elogis a tots els pares, mares i familiars que van estar en tot moment acompanyant als infants en aquesta aventura i han donat un suport incondicional tant en les victòries com en les derrotes, i han tingut sempre una actitud de respecte en vers els rivals que ha fet que el nom del col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona, vagi sempre associat a la bona educació, donant sentit a un dels valors que l’escola té com a lema principal: “ Educar en valors i fer bones persones!”

Untitled design (4)

IMG-20180330-WA0065

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com