Felicitació nadalenca 2017-001

El somni de Maria

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Josep, ahir vaig tenir un somni, i realment no ho puc comprendre, però crec que es tractava del naixement del nostre Fill.

 La gent feia els preparatius amb sis setmanes d’anticipació, decorava les cases, comprava roba nova, sortia de compres moltes vegades i adquiria elaborats regals.

 Era una mica estrany, ja que els regals no eren per al nostre Fill; els embolicaven en vistosos papers, els lligaven amb cintes precioses i tot ho deixaven als peus d’un arbre.

 Sí, un arbre, Josep, dins de les seves cases; aquesta gent havia decorat l’arbre, les branques estaven plenes d’ornaments brillants i hi havia una figura a la part alta de l’arbre, em va semblar que era un àngel, era realment bonic.

 Després vaig veure una taula esplèndidament servida, amb platerets deliciosos i molts vins, tot es veia exquisit i tots estaven contents, però no estàvem convidats.

 Tota la gent es veia feliç, somrient i emocionada pels regals que s’intercanviaven amb els altres… però saps, Josep?, no quedava cap regal per al nostre Fill; em feia la impressió que ningú el coneixia, perquè mai van esmentar el seu nom.

 No et sembla estrany que la gent treballi i gasti tant en els preparatius, per celebrar l’aniversari d’algú a qui ni tan sols esmenten i que dóna la impressió que no coneixen?

 Vaig tenir l’estranya sensació que si el nostre Fill hagués entrat a aquestes llars, per a la celebració, hauria estat només un intrús.

 Tot es veia tan bonic i la gent es veia feliç, però jo sentia enormes ganes de plorar, perquè el nostre Fill era ignorat per gairebé tota aquesta gent que ho celebrava.

 Quina tristesa per Jesús, no ser desitjat en la seva pròpia festa d’aniversari. Estic contenta perquè només va ser un malson, però seria terrible si això es converteix en realitat!”

La felicitació de Nadal de l’escola, com ens recorda l’evangelista Mateu (Mt 2,2), plasma com els tres savis portaven el millor que tenien pel Salvador del món. Que aquest Nadal siguem, cadascú de nosaltres, capaços de posar el més preuat que tinguem als peus del Crist. Això ho podrem aconseguir si som solidaris amb els pobres, els febles i els necessitats, si fem que l’amor a la família es faci palès i si som capaços de sumar el nostre granet de sorra com a instruments de pau, sent llum del món.  Aquest Nadal que no falti una espelma a la taula recordant a Jesús, veritable estrella d’aquestes festes.

Felicitació nadalenca 2017-001

Felicitació nadalenca 2017-001

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com