Cambrige

Els nostres alumnes es presenten als exàmens oficials de la Universitat de Cambridge

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Una de les finalitats educatives que perseguim al Col.legi sant Pau és l’autonomia dels nostres alumnes. Autonomia que s’aconsegueix amb el domini de les llengües que més es necessiten actualment, sobretot a nivell europeu: l’anglès i l’alemany.

Per aquest motiu, a l’escola preparem els nostres alumnes per a superar exàmens oficials en aquestes dues llengües. Concretament, aquest mes d’abril els nostres alumnes de cicle mitjà i superior han fet l’examen d’Starters i Movers respectivament.  Aquests són exàmens oficials d’anglès de la Universitat de Cambridge, coneguts a nivell europeu per la seva repercussió en el futur dels nostres alumnes.

Preparar-se i realitzar aquests exàmens no només els ajuda en el seu expedient acadèmic, sinó que també repercuteix en el seu present ja que són exàmens que posen en pràctica totes les habilitats comunicatives d’aquesta llengua: la comunicació oral, la comprensió lectora i escrita i la comprensió auditiva.

Els alumnes que tenen l’oportunitat de fer-lo creen uns hàbits de treball en anglès que més endavant els permetrà aprovar amb facilitat els exàmens posteriors, coneguts mundialment com el First i l’Advanced (B2 i C1), que corresponen al nivell de llengua anglesa que s’ha de superar una vegada finalitzats els estudis universitaris i així poder accedir a un món laboral internacional.

Començar de ben petits a preparar aquests exàmens suposa una adaptació i una evolució progressiva de totes les habilitats comunicatives per tal de ser capaç d’utilitzar-la, en un futur, sense dificultat. És important apostar pel present i pel futur dels nostres nens i nenes per a fer-los autònoms.

Cambrige

Cambrige

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com