5PSP

Els valors, la nostra guia interior

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Un dels objectius de la nostra escola és treballar actituds i valors per contribuir a la convivència del dia a dia, com també donar les eines necessàries als alumnes perquè obtinguin una educació integral completa, per poder afrontar les diferents situacions de la vida i que siguin capaços de viure plenament i de manera feliç.

Els valors de l’escola se centren en la recerca de l’excel·lència en el què fem, en el compromís amb la persona, el treball en equip, l’optimisme i la valentia, l’esforç, el compromís social i la creativitat.

Per aquesta raó, des de l’escola treballem els valors de forma transversal en totes les etapes educatives amb projectes com el PSP (Projecte Som Persones), Aprendre a Ser (llibres realitzats per la Pilarín Bayés i el Dr.Francesc Torralba), els diferents treballs de l’Escola Verda, els Departaments de Pastoral i Educació Física, les dinàmiques de grup a les tutories… En definitiva busquem que els nostres alumnes obtinguin un desenvolupament complet de la seva personalitat.

5PSP

5PSP

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com