sant pau1 (1)

Erasmus plus KA2: ArchaeoSchool for the future

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El passat 15 de novembre alumnes i professors del nostre centre van presentar els resultats inicials del programa internacional Erasmus plus KA2. Archaeoschool for the futue, en un acte obert a l’Institut Municipal d’Ensenyament de Tarragona.

El projecte “ArchaeoSchool for the future” (2015-1-EL01-KA201-013937) va ser aprovat per la comissió europea el passat mes de juliol de 2015 i té prevista la finalització l’agost del 2018.  És un projecte per a la cooperació, innovació i intercanvi de bones pràctiques entre els centres educatius participants de Grècia, Itàlia i Catalunya.

El Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona treballa contínuament per la internacionalitat del centre i les oportunitats que això genera en el seu alumnat. Durant els darrers dos cursos, aquest és el tercer, ha desenvolupat amb alumnes de secundària aquest programa junt amb Grècia i Itàlia, sobre l’arqueologia del futur.

Durant l’acte es va mostrar el treball realitzat pels alumnes en la recreació de l’amfiteatre de Tarragona en 3D a través del programa Edmondo, un producte de de l’Instituto Nazionale di Documentazione per l’Innovazione e la Ricerca Educativa (INDIRE) que amb una didàctica immersiva permet la fusió de la creativitat i la recerca.

La immersió en un altre context fa que els alumnes aprenguin millor llengües estrangeres i es fomenti la seva autonomia i creixement personal. Per això, el centre no ha dubtat mai que, participant d’aquest projecte europeu,  es fomenta la creació de coneixement a través del gaming, en una contínua dinamització de l’aprenentatge.

Per a més informació podeu consultar la web  http://archaeoschool.eu. No us ho perdeu!

sant pau1 (1)

 

sant pau1 (1)

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com