4_damaris

És l’hora de fer Música…ho passarem bé!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Els nens i nenes comencen entonant aquesta petita melodia a les classes de música a l’escola Sant Pau Apòstol per tal d’activar la veu, l’energia i el ritme del nostre cos.

El passat dimarts dia 21 d’abril, va tenir lloc a la sala d’actes de l’escola el concert de la Dàmaris Gelabert, cantant i compositora de les cançons amb les que a Educació Infantil treballem l’estimulació i les rutines diàries. Amb elles també treballem les diferents qualitats del so a les classes de Música, com ara fort i fluix, agut i greu, llarg i curt… Cançons que estimulen als nostres alumnes i els fan gaudir de la música de manera divertida.

El concert va estar dirigit als alumnes des de p1 fins a 2n de primària de la nostra escola, fent dues actuacions: un des de P1 fins a P4 i un altre des de P5 fins a 2n de primària. Les cançons van ser variades, pensades i dirigides al nivell dels alumnes.

L’objectiu del concert és apropar als alumnes de l’escola al món de la música portant-los un concert en directe al seu entorn més proper. Tots van gaudir d’un molt bon matí ple de música, dansa i interacció.

Deixem que els nostres alumnes creixin envoltats de música, ja que aquesta és el lloc on totes les persones coincidim a la vida.

4_damaris

4_damaris

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com