DUBLIN2

Experiència Internacional a Dublín

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Anar a fer una estada lingüística en un país estranger no és només anar a practicar un idioma, és molt més. Els nostres alumnes de primer de batxillerat van viatjar a Dublín i van gaudir d’una experiència inoblidable.

Ho explicaven així:

“Vam poder gaudir d’un temps inusualment assolellat i temperat i d’una convivència amb famílies que de ben cert recordarem per sempre. Va ser una estada on no només vam poder practicar l’idioma, sinó que també vam veure una altra forma de fer les classes, uns altres professors i unes costums i manera de fer bastant diferents a les nostres. Per dinar ens donaven uns entrepans i quan arribavem a casa a les sis de la tarda ens trobavem un sopar que es podria dir que era el nostre dinar!. Vam conviure amb una gent que no coneixiem i que ens van obrir les portes de casa seva i ens van fer ser part de la seva familia. Vam visitar llocs espectaculars i plens d’història com el castell de Malahide o el barri pescador de Howth, i no oblidem el centre històric de Dublín amb les seves dues catedrals. En definitiva, una experiència fantàstica que ens ha ajudat a agermanar-nos encara més i a viure moments inoblidables.”

Untitled design (20)

DUBLIN2

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com