Extraescolars

Serveis i Extraescolars


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El centre, mitjançant la Fundació Sant Fructuós i l’Ampa del Col·legi, ofereix als alumnes i pares la possibilitat de realitzar activitats extraescolars de caràcter esportiu o lúdico–culturals. Aquestes activitats es fan a la tarda o al migdia i poden participar els alumnes des de l’Educació Infantil al Batxillerat, així com els pares i mares. Totes les activitats estan dirigides per entrenadors o monitors especialitzats.

Des de la tradició esportiva del nostre centre i amb l’àmplia oferta d’activitats existent, ens proposem desenvolupar en els nostres alumnes, a més de les habilitats físiques, qualitats humanes com la solidaritat i la companyonia. D’aquesta manera, les activitats s’orienten a l’èxit esportiu i, a més, a la maduració personal. Les activitats lúdico-culturals, i especialment l’acadèmia d’anglès, vénen a complementar l’oferta formativa del centre fora de l’horari escolar.

Concretament, com a activitat extraescolar el centre ofereix anglès extraescolar, amb l’objectiu que els alumnes adquireixin un major domini de l’anglès i que progressin en el seu ús d’una manera amena i divertida. Aquesta activitat també té com a objectiu preparar als alumnes més grans per als exàmens oficials d’anglès. Full d’inscripció

Podeu descarregar la nova Guia d’activitats extraescolars.
Full d’inscripció

ACTIVITATS D’ESTIU

El Col·legi Sant Pau Apòstol ofereix activitats d’estiu durant el mes de juliol.

Les colònies, organitzades a El Collell del 15 al 22 de juliol, s’ofereixen als infants i joves nascuts entre els anys 2004  i 2011, en diferents modalitats on l’esport i les activitats a l’aire lliure són els protagonistes. La reunió informativa serà el proper dilluns 14 de maig, a les 17:15h a la sala d’actes del centre. El període d’inscripció finalitza el 28 de maig . Podeu trobar tota la informació accedint aquí, i descarregant el full d’inscripció.

També iniciem el Campus d’Estiu TEC, organitzat conjuntament amb el Club Bàsquet Tarragona (CBT), del 25 de juny al 27 de juliol. S’ofereixen diferents opcions i combinacions esportives, amb activitats diàries a la piscina. Podeu trobar tota la informació accedint aquí, i descarregant el full d’inscripció.


© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com