Extraescolars

Serveis i Extraescolars


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El centre, mitjançant la Fundació Sant Fructuós i l’Ampa del Col·legi, ofereix als alumnes i pares la possibilitat de realitzar activitats extraescolars de caràcter esportiu o lúdico–culturals. Aquestes activitats es fan a la tarda o al migdia i poden participar els alumnes des de l’Educació Infantil al Batxillerat, així com els pares i mares. Totes les activitats estan dirigides per entrenadors o monitors especialitzats.

Des de la tradició esportiva del nostre centre i amb l’àmplia oferta d’activitats existent, ens proposem desenvolupar en els nostres alumnes, a més de les habilitats físiques, qualitats humanes com la solidaritat i la companyonia. D’aquesta manera, les activitats s’orienten a l’èxit esportiu i, a més, a la maduració personal. Les activitats lúdico-culturals, i especialment l’acadèmia d’anglès, vénen a complementar l’oferta formativa del centre fora de l’horari escolar.

Concretament, com a activitat extraescolar el centre ofereix anglès extraescolar, amb l’objectiu que els alumnes adquireixin un major domini de l’anglès i que progressin en el seu ús d’una manera amena i divertida. Aquesta activitat també té com a objectiu preparar als alumnes més grans per als exàmens oficials d’anglès. Podeu consultar tota la informació aquí.

Podeu descarregar la nova guia d’activitats extraescolars i el full d’inscripció per al curs 2019-2020.

ACTIVITATS D’ESTIU

El Col·legi Sant Pau Apòstol ofereix activitats d’estiu durant el mes de juliol.

Les colònies, organitzades a El Collell, s’ofereixen als infants i joves nascuts entre els anys 2004  i 2011, en diferents modalitats on l’esport i les activitats a l’aire lliure són els protagonistes. Podeu trobar tota la informació accedint aquí, i descarregant el full d’inscripció .

També realitzem el Campus d’Estiu TEC, organitzat conjuntament amb el Club Bàsquet Tarragona (CBT). S’ofereixen diferents opcions i combinacions esportives, amb activitats diàries a la piscina. Podeu trobar tota la informació accedint aquí, i descarregant el full d’inscripció .

El Campus d’Estiu TEC també es realitzarà durant el mes de setembre, del 2 al 10.  Accediu a tots els detalls aquí, i descarregueu el full d’inscripció corresponent.


© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com