5escoladepares

Família i escola, un camí compartit

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Un dels pilars fonamentals del Projecte Educatiu de l’escola és el treball estret amb les famílies. Al llarg de tot un curs, es comparteix amb els pares l’evolució dels seus fills en el tutories, gaudeixen de les cloendes de projectes d’Intel·ligències múltiples, fan suggeriments en les enquestes de satisfacció i també aprenem junts participant en l’escola de pares.

Aquest curs hem tingut ponents i temes molt interessants. A infantil, la psicòloga Eva Llatser  ha naturalitzat el concepte de gelosia i ha mostrat com podem gestionar-la; també s’ha parlat de les pors infantils dels nostres menuts a mans de la psicòloga de l’escola, i finalment, el Dr. Mombiela ens ha il·lustrat amb desenes d’exemples on les pautes i els límits són necessaris per educar amb coherència i fermesa.

Amb els més grans, s’han tractat les tècniques d’estudi i l’organització com a eines vitals per a l’èxit escolar dirigida per Juanjo Fernández, també hem vist el perill del mal ús de les xarxes socials a través dels Mossos d’Esquadra; i hem fet front a la gestió de l’autoritat amb els fills adolescents, gràcies a les aportacions del Francesc Ortiz.

5escoladepares

5escoladepares

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com