la-gente-de-negocios-con-las-burbujas-del-discurso_1325-25

Formació docent, esmolar la nostra eina de treball

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

“Si hagués de tallar un arbre en una hora, destinaria tres quarts a esmolar la meva destral”. Aquesta bella sentència se li atribueix al president nord-americà Abraham Lincoln i ens permet copsar la importància de l’eina de treball en qualsevol professió.

Quan el mestre és l’eina de la docència cal que estigui ben “esmolat”. La formació continua en l’àmbit docent és clau ja que el mestre és qui més incideix en l’aprenentatge. L’escola és conscient d’aquesta realitat, i el seu compromís és en la formació dels seus professionals.

Aquest curs escolar els nostres docents es formaran en educació emocional, en tècniques per millorar la creativitat, en l’aprofundiment del treball cooperatiu i les intel·ligències múltiples,  en d’altres metodologies innovadores com l’IBSE (aprenentatge basat en la indagació), i treballant en programes de millora competencial com l’AVANCEM.

la-gente-de-negocios-con-las-burbujas-del-discurso_1325-25

 

la-gente-de-negocios-con-las-burbujas-del-discurso_1325-25

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com