DSC_7131

Graduació de la XXa promoció d’alumnes

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Com ja és tradició a l’escola i a punt de finalitzar el curs, hem celebrat l’acte de graduació dels alumnes de la 20a promoció de batxillerat. Un acte emotiu i entranyable en el que tota la comunitat educativa vam acompanyar als nois i noies de segon de batxillerat que acaben la seva etapa acadèmica al nostre centre.

L’acte va començar amb una celebració eucarística a la capella seguit de la imposició de beques i el lliurament de diplomes i orles a la sala d’ actes. Vam poder gaudir de diferents parlaments a càrrec del Sr. Raül Font, president del Gremi de Pagesos de Tarragona i padrí de la promoció, de la Sra. Maria Teresa Suárez en representació de les mares i pares dels alumnes i del Sr. Pablo Muñoz com a director del centre.

Les actuacions musicals dels alumnes van posar el punt final a aquesta jornada en la que tots els que formem part de la comunitat educativa del Sant Pau, alumnes, famílies i professors, vàrem poder compartir els records de les experiències viscudes, les emocions, els sentiments i els valors que ens identifiquen.

DSC_7131

DSC_7131

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com