2HighSchool

High School is coming! (batxillerat dual EUA)

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El proper curs 2017-2018 s’implantarà al Sant Pau el Batxillerat Dual, que oferirà als alumnes que ho desitgin la possibilitat de cursar a la vegada els batxillerats espanyol i americà (High School). Es tracta d’un complement a l’oferta formativa de l’escola que permetrà als nostres alumnes i futurs universitaris adquirir unes competències professionals, per poder competir amb èxit en el mercat internacional. També els facilitarà l’accés a les Universitats dels Estats Units a aquells que optin per seguir la seva formació universitària fora de Catalunya.

Els objectius del programa complementen les accions que des de l’escola es realitzen en el marc de la internacionalitat i innovació pedagògica, i de les finalitats educatives. Així es pretén millorar, d’una banda, les destreses tecnològiques i lingüístiques dels alumnes i, d’una altra, la seva capacitat de planificació i gestió del temps, fomentant així l’autonomia, creativitat i compromís en la seva millora d’aprenentatge personal.

El programa va dirigit especialment als alumnes que començaran tercer d’ESO el curs vinent, tot i què també està obert als que iniciaran 4t d’ESO i primer de Batxillerat. La presentació del programa a les famílies tindrà lloc el proper dia 26 d’abril, a les 17.15h a la sala d’actes de l’escola.

2HighSchool

2HighSchool

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com