IMG_7577

Inaugurem la nova grangeta del Sant Pau!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El passat dia 15 de febrer a l’escola vàrem inaugurar un nou espai d’aprenentatge, “La Grangeta del Sant Pau”. Un espai situat a l’hort de primària i infantil, on puntualment, sempre que un Neuroambient o projecte d’intel·ligències múltiples ho requereixi,  rebem la visita de diversos animals de granja com ovelles, cabretes, conills, gallines, galls o pollets amb la finalitat de poder tenir un contacte  directe amb els animals, donant més sentit a totes les explicacions impartides a l’aula, i ajudant als infants a conèixer i entendre molt millor l’hàbitat, les característiques i peculiaritats de tots ells, d’una manera lúdica, vivencial i motivadora.

 Els encarregats d’inaugurar  “la Grangeta” van ser els alumnes d’Educació Infantil, realitzant una visita guiada per l’espai amb l’equip de mestres, on van rebre l’important encàrrec de posar nom a tres dels animals que ens visiten aquest any, una ovelleta, una cabreta i un gall molt divertit.  A més, també se’ls va encomanar la difícil tasca del manteniment i l’alimentació dels animals durant la seva estada a l’escola.

Per altra banda, disposar de tres espais com l’Aula de Natura, Hort i “Grangeta” tant a prop l’un de l’altre ens reforça com Escola Verda que som, ens ajuda i ens facilita apropar la Natura als nostres alumnes i  potenciar els seus talents i intel·ligències.

Ensenyament02

IMG_7577

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com