LOGO INSTA (1)

It’s time to learn English!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

La llengua anglesa és present en el dia a dia de l’escola, en tots els nivells i etapes educatives des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest curs però, hem introduït una novetat metodològica, sempre amb l’objectiu d’oferir  als nostres alumnes tots els recursos necessaris i més innovadors que els permetin ser cada vegada més competents i estar més preparats per a les diferents situacions que se’ls puguin presentar en un futur.  I aquí la competència lingüística en llengua estrangera hi juga un paper definitiu.

En concret, a 1r de primària treballem la llengua anglesa a través d’una metodologia activa i participativa que permet un aprenentatge molt més significatiu, integrat a la quotidianitat de la classe i de forma molt més lúdica (gamificació).

Per aquest motiu prescindim del llibre de text, l’speaking és present a l’aula com la forma més habitual de comunicació i d’expressió, reforçat amb la presència d’un assistent de conversa nadiu amb els continguts relacionats amb els projectes d’intel·ligències múltiples de medi  natural i social.

IMG_1118 2

LOGO INSTA (1)

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com