IMG-20171109-WA0005

“Jo puc, nosaltres podem!: Olimpíades al Sant Pau”

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Amb l’inici del novembre, ja tenim aquí el segon projecte d’intel·ligències múltiples d’Educació Infantil d’aquest curs, anomenat : “Jo puc, nosaltres podem! Olimpíades al Sant Pau.”  Un projecte que es centra en primer lloc en fomentar l’autonomia de l’infant de 0 a 6 anys, identificant diferents graus i nivells de domini, des del treball del propi cos i el coneixement d’un mateix (intel·ligències cinestèsica- corporal i intrapersonal). I en segon lloc, es treballarà la pertinença al grup i l’adaptació als nous espais escolars i contextuals (intel·ligència interpersonal).

Per tal de començar el projecte, tots els alumnes d’educació infantil va venir a l’escola vestits d’aquell esport que més els agradés i amb una pilota per tal de realitzar un llançament conjunt com a símbol d’unitat i de punt de partida d’un seguit d’activitats que desenvoluparan durant tot el mes de novembre. Entre les activitats més destacades podem trobar les Olimpíades de Sant Pau, on es formen grups amb membres dels diferents cursos d’infantil i gaudeixen de diferents proves esportives combinant el salt, l’equilibri, la punteria i altres disciplines, on no hi ha guanyadors ni perdedors sinó un esperit conjunt de superació i gust per l’esport.

Finalment, a la cloenda de projecte es convida a les famílies a participar d’una activitat molt lúdica i pedagògica, on pares, mares, avis i familiars poden gaudir d’una proposta educativa amb els infants compartint uns moments molt especials dins del procés d’aprenentatge dels alumnes.

SETMANA CIÈNCIA ST PAU (2)

IMG-20171109-WA0005

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com