Festa Sant Pau

La festa major de l’escola!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Cada 25 de gener, dia de la conversió de St. Pau, l’escola es vesteix de festa i celebra amb diferents actes i activitats una diada tan íntimament lligada a la història del col·legi. Ningú en queda al marge i tots els cursos, des dels més petits fins als més grans, celebren una jornada escolar diferent que els ajuda a desenvolupar les seves habilitats socials i sentir l’afecte de companys i mestres, fet que incideix directament sobre la seva autoestima.

La celebració de l’Eucaristia ens ajuda a trobar en Sant Pau un model de valors com l’esforç, la perseverança o l’entusiasme. Hi participen cada any els alumnes des de 3r de primària fins a 2n de BAT.

S’hi donen lloc, també, diferents activitats d’esbarjo: un torneig d’esports, partits de bàsquet, el tradicional partit de futbol entre alumnes de BAT i professors… (gran expectació!), jocs de taula, de cartes, o la representació teatral de l’auca de Sant Pau. entre d’altres.

A més, els alumnes de 1r i 2n d’ESO van organitzar la típica fireta pels alumnes de primària i infantil, i els més grans es van atrevir a preparar una competició de MÀSTER CHEF!

Després de 16 anys d’intercanvi, els nostres companys de l’institut alemany, Albert-Schweitzer-Gymnasium de Kaiserslautern, no podien faltar tampoc a la cita, i ens van acompanyar durant tota la jornada.

Però, si hi ha un moment especialment emotiu i íntim és la trobada amb antics alumnes i antics professors que aquest dia tornen a la seva escola on s’hi senten sempre com a casa. Seguirà sent-ho també pel Josep Mª Baiget, a qui durant la jornada vam agrair la seva tasca incansable just quan arriba l’hora de la seva jubilació. Per a molts, aquesta es una data assenyalada a l’agenda i que per res del món voldrien perdre’s! Records, anècdotes, converses amables, rialles… tot ben acompanyat d’un bon tall de coca amb xocolata!

Les celebracions a la nostra escola es plantegen sempre des de l’educació en valors, l’educació emocional i la convivència. Per això vam fer entrega al centre Llar Natalis del xec que simbolitza tota l’ajuda que en aquests últims mesos la comunitat educativa, especialment des de l’AMPA, ha recollit per col·laborar amb el programa d’acollida a tantes i tantes dones que ho necessiten.

Si la Diada del Sant Pau no existís, s’hauria d’inventar!

Festa Sant Pau

Festa Sant Pau

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com