Kindergarden_Wednesday_Easter

L’Esit Language School torna per segon any consecutiu

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Comencem el curs amb força i il·lusió, i amb més ganes que mai d’aprendre anglès! L’Esit Language School torna enguany per oferir el servei d’anglès extraescolar com a complement de tot l’anglès que s’ensenya a l’escola. Aquest any s’han obert grups  des de P3 fins a cicle superior amb diverses professores natives.

Recordem que el sistema pedagògic de l’Esit Language School està basat en el desenvolupament de les competències de speaking, use of English, reading and comprehension, listening i real life skills des d’activitats diverses, experiències de la vida quotidiana, el joc i les manualitats (amb més èmfasi en unes o altres segons l’edat). Tot això fa que l’adquisició de la llengua es doni d’una manera més natural i els alumnes vegin la utilitat d’aprendre l’anglès.

Si voleu més informació sobre com fer que els nens i nenes facin seva la llengua de Shakespeare d’una manera dinàmica i motivadora, podeu consultar el nostre web, el nostre Facebook, o preguntar a consergeria.

Come on, let’s enjoy English!

Kindergarden_Wednesday_Easter

Kindergarden_Wednesday_Easter

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com