L’exposició: “Passat, present i futur de l’Escola Sant Pau Apòstol de Tarragona”

50è Aniversari


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El Col·legi Sant Pau Apòstol, aquest curs 2016 – 2017, celebra els 50 anys de la seva fundació. Per la seva comunitat educativa (professors i mestres, alumnes, famílies, AMPA, personal d’administració i serveis) aquesta celebració esdevé un motiu de festa per la feina feta, un estímul a la seva tasca educativa i un motiu per al reconeixement de la societat a la seva tasca educadora. L’ensenyament és el “gran ascensor social”, un “agent de transformació”,  i potser, un dels referents comuns  entre les diverses generacions que conviuen a la societat. Una societat identificada i construïda entorn les tecnologies en construcció i transformació constant, definida com la societat de la informació, que evoluciona a una velocitat inimaginable fa pocs anys. Per això, els centres educatius avui dia tenen el gran repte de ser capdavanters de preparar ciutadans, des de el jardí d’infància i fins més enllà de la majoria d’edat legal, per a ser “competents” en aquesta nova societat en constant transformació.

En aquesta exposició podreu veure, sentir i experimentar la història del centre, un passat ple d’experiències i vivències que l’acompanyen, i que ajuden a entendre també els canvis socials de cada època. Vol ser també un homenatge a la feina de tantes persones que han edificat aquest projecte. Una mirada de record per totes les dimensions que el Col·legi ha impulsat en cinc dècades: esports, excursionisme, aprenentatge, cultura, fe i país. Per tot això, us convidem a visitar-nos, i a concertar, si així ho desitgeu, una visita guiada per als grups d’exalumnes que guardeu tants i tants bons records de la vostra infantessa i joventut al Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona. Us hi esperem!

Dates: del 3 d’ octubre al 22 de desembre de 2016

Horaris: De dilluns a divendres de 16.30h a 18.30h.

Es pot concertar una visita guiada escrivint un email a 50anys@colsantpau.com.

Lloc: Col·legi Sant Pau Apòstol (entrada per consergeria)

Nota: Es tracta d’una exposició itinerant que es podrà visitar també al Centre Cultural Tarraconense “El Seminari” a partir de gener de 2017, i al Palau Firal i de Congressos de Tarragona a partir de maig del 2017.

Cartell de difusió

Cartell de difusió


© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com