DSC_0492

L’Smart Cub uneix educació i tecnologia al Sant Pau

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

La  Fundació Tarragona Smart Mediterranean City ens apropa l’Smart Cub al Col·legi perquè tots els nens i nenes puguin aprendre sobre que és una Ciutat Intel·ligent i perquè és important. Es tracta d’un espai de divulgació sobre la tecnologia Smart que té un important component pedagògic: és un espai que promociona els beneficis d’utilitzar la tecnologia per millorar les condicions de vida dels ciutadans i tenir més cura del medi ambient.

Al Col·legi Sant Pau Apòstol venim realitzant una important tasca de promoció  a nivell pluridisciplinar per tal que els nostres alumnes es familiaritzin amb la gestió intel·ligent dels recursos, la sostenibilitat, l’aposta pel futur i la implicació dels agents actius d’una ciutat. Per grups, infants i joves visitaran  el cub per llegir els panells informatius i també per veure amb els seus propis ulls tot allò que la tecnologia Smart permet, com ara la il·luminació amb sensors de moviment, l’electricitat creada a partir d’energia solar o el Wi-Fi integrat.

L’Smart Cub també inclou un taller de retallables. Enganxant i retallant els nens i nenes es poden emportar a casa un ninot de paper, dissenyat pels alumnes de Pere Martell i el dissenyador Edu Polo, exalumne del nostre centre. A més, els infants podran accedir a la lectura del còmic Smart City Tarragona, sobre dos joves que recorren la ciutat i viuen moltes aventures.

Untitled design (3)

DSC_0492

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com