TED2

Més que oratòria al Palau de Congressos

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El divendres 18 de maig es va celebrar al Palau Firal de Congressos de Tarragona la 5ª edició del TEDxTarragona, anomedada “Batecs”.

Allà diversos ponents especialistes en el seu camp van compartir les seves idees. Dins les conferències, una alumna nostra de 4t curs d’ESO, l’Aitana, va dissertar sobre la presa de decisions d’un auditori amb 640 persones.

L’Aitana forma part del grup d’alumnes de 4rt d’ESO de l’escola que dos dies a la setmana i durant  tot el curs treballen una idea i aprenen a presentar-la a través de la metodologia del TEDEd Club. A final de curs hem gaudit de les interessants idees de la resta de companys de classe.

Els TEDEd Clubs van néixer amb l’objectiu que els alumnes de diversos centres de tot el món aprenguin a exposar les seves idees davant d’un públic i compartir les seves exposicions a nivell internacional. A l’escola ja portem dos anys realitzant aquest projecte amb els alumnes de 4rt d’ESO entrant en contacte amb materials proporcionats directament des d’Estats Units.

Aquesta aposta decidida de l’escola per fer unes bones presentacions que en un futur els serveixi tant acadèmica com professionalment, són una de les competències clau de treball al Col·legi Sant Pau.

TED2

TED2

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com