???

Minecraft , un món de possibilitats, a religió

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

MINECRAFT és un joc amb un enfocament clar cap a la docència, permet la resolució de problemes dins del propi ambient d’aprenentatge en un mode immersiu. És una eina divertida, motivadora i versàtil ja que possibilita aprendre mitjançant el joc. Els alumnes coneixen aquest joc des de la infància ja que des de fa molts anys, sempre es troba entre les llistes de jocs més populars i venuts entre els infants i joves a nivell mundial. Aquesta realitat, i el fet que els youtubers més famosos tinguin canals dedicats a aquest joc, ha fet que tots els nostres alumnes es sentin molt motivats per a treballar amb ell.

A 1r d’ESO estem descobrint tots aquests avantatges dins de l’aula i durant aquest curs estem construint un temple catòlic amb totes les seves parts a una optativa. L’objectiu i la darrera finalitat és que ells mateixos  expliquin mitjançant la gravació del seu propi GAMEPLAY- que penjarem a YOUTUBE- com és la seva construcció. Podran, doncs, fer com seus youtubers o minecrafters preferits. Aquesta part esdevé la cirereta quan es converteixen en autèntics youtubers i ensenyen tot el que saben fer.

L’ús de MINECRAFT motiva a l’alumne  i els resultats són realment espectaculars. El professor motiva, coordina, guia i dissenya l’objectiu, però és realment l’alumne qui es vincula amb tot el projecte de l’aprenentatge des de bon començament.

Davant d’un joc creatiu com es MINECRAFT la imaginació és infinita i els resultats són sorprenents. Quan aprens per tu mateix t’impliques més i a la vegada et vols superar. No existeixen regles, sols imaginació i els nois tenen una tendència natural – enorme! – a compartir els seus coneixements amb els companys que s’inicien, pel que té un factor integrador molt elevat.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLjkZN6iP_AYbtTddn7CTZLH7NgPlO3Sse

???

???

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com