Missió, visió i valors

El Col·legi


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

La missió del Col·legi Sant Pau Apòstol

El Col·legi busca educar persones íntegres amb un sentit cristià de la vida, que puguin desenvolupar totes les seves capacitats personals, intel·lectuals i socials, i que forgin una voluntat que els faciliti assolir aquells objectius que lliurament es proposin.

La visió del Col·legi

1.- La qualitat educativa, fruit del compromís amb l’excel·lència, caracteritzada per la innovació pedagògica i reconeguda en els bons resultats acadèmics del seu alumnat.

2.- L’educació personalitzada, basada en una orientació i acompanyament tutorial de l’alumne, que cerca la seva motivació per l’aprenentatge, la seva iniciativa davant dels reptes personals i socials i l’adquisició d’hàbits i valors, així com la resposta coherent amb els criteris personals.

3.- El treball estret amb les famílies, com a element definidor de l’educació personalitzada del centre.

4.- Excel·lència i amplitud de projectes i activitats extraescolars i serveis, com a complement a la qualitat educativa que caracteritza al centre.

ELS VALORS COL·LEGI SANT PAU APÒSTOL DE TARRAGONA

1.- L’excel·lència en el que fem, per la seva transcendència.

2.- El compromís amb la persona.

3.- El treball en equip.

4.- L’optimisme i la valentia.

5.-L’esforç.

6.- El compromís social.

7.- La creativitat.


© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com