Pau de Tars (1117)_red

Musical “Pau de Tars”

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Tot esforç té la seva recompensa i aquesta la recordarem per sempre a la nostra escola.

El dissabte 3 de juny vam poder gaudir del nostre gran musical “Pau de Tars” a l’incomparable escenari del Camp de Mart. Un musical recolzat des de fa molts mesos per moltes persones que hi han dedicat llargues hores preparant assajos, fent vestuaris, ensenyant i aprenent cançons i coreografies, pensant atrezzo i decorats per tal que tot sortís genial.

La creació del musical Pau de Tars ha posat en moviment a centenars d’alumnes, des dels més petits de l’escola fins als més grans, emportant-se tots ells un fantàstic record. Hem comptat amb la col·laboració de professionals guionistes i productors que, juntament amb la gran feina i dedicació dels docents de l’escola, han fet del musical un espectacle impactant i emocionant.

Es va dur a terme al Camp de Mart de Tarragona amb dos passes, un a les 10 hores del matí i un altre a les 12 hores. Malgrat la meteorologia, que ens va fer estar alerta des de primera hora del matí, tots els alumnes van gaudir i es van emocionar amb el resultat dels darrers mesos de treball. Aquests no només han servit per mostrar un espectacle educatiu i històric, sinò per crear vincles entre alumnes de diferents etapes, ja que gràcies al musical els nens i nenes de l’escola han rigut, s’han emocionat, han viscut moments inoblidables, han compartit moments d’angoixa, joia, llàgrimes d’esforç i d’alegria per allò que estaven creant entre tots… el que podríem definir com amistat. Participar a un musical implica saber actuar i interpretar, saber cantar, saber estar a l’escenari, compartir i ajudar, escoltar i fer-se escoltar també quan és necessari. Són moltes de les seves hores d’estudi que els alumnes han destinat a emprendre aquest nou repte. S’han ficat a la pell de personatges històrics i han escoltat músiques d’estils diferents amb lletres que representen la història de la seva escola, la vida de Sant Pau.

Els vincles no només s’han establert entre alumnes sinò que també s’han creat i cohesionat entre professors i alumnes i entre els mateixos docents; sense un equip unit, implicat, amb molta força, energia i gran comunicació no hagués sigut possible el fantàstic resultat obtingut, un resultat que no oblidarem mai a la nostra escola.

Des de l’escola, agraïm a les autoritats, a tots els assistents, i sobretot, a les famílies dels alumnes per tots els seus bons comentaris i felicitacions per tot aquest emocionant treball realitzat. És per l’escola un gran orgull i afalac rebre aquest suport tant positiu.

Tant alumnes com professors no oblidarem mai aquest moment: A TARRAGONA T’ESTIMEM.

Pau de Tars (1117)_red

Pau de Tars (1117)_red

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com