IMG_20181002_093728

NOVETAT: NEUROAMBIENTS “ Visca Santa Tecla! ”

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Aquest curs, tota l’Educació Infantil desenvoluparà una nova metodologia d’aprenentatge, on els projectes d’intel·ligències múltiples s’anomenaran: Neuroambients.

El Neuroambient: “Visca Santa Tecla!” permet als infants de tota l’educació infantil poder viure i descobrir la seva festa major desenvolupant i potenciant les intel·ligències múltiples. A més d’identificar, verbalitzar i gestionar totes les emocions que sorgeixen en uns actes molt especials per tots ells, a partir d’un aprenentatge lúdic i festiu que els dona l’oportunitat de conèixer millor un esdeveniment proper i popular de la nostra ciutat.

Al llarg del Neuroambient, totes les intel·ligències són presents en les diferents activitats proposades per l’equip docent per tal d’afavorir un desenvolupament global més satisfactori. Tot i això, intel·ligències com la lingüística, la musical i la cinestèsica-corporal són fonamentals en els aprenentatges d’una temàtica com Santa Tecla. Pel que fa a l’educació emocional, es desenvolupa un pla d’alfabetització d’emocions, on s’identifiquen diferents tipus i s’organitzen en aquelles a potenciar i d’altres a regular.  També es realitzen activitats per desenvolupar habilitats en la gestió d’emocions, per donar resposta a una problemàtica cada cop més present en els nostres alumnes.

A més, realitzem manualitats, aprenem cançons, dites, endevinalles i contes populars, on el denominador comú és que els infants tinguin l’oportunitat de demostrar el seu talent i la seva creativitat.

Cada curs, tot i que treballem la festa major des d’un punt de vista global, aprofundeix en un apartat  particular del seguici. El seguici en general a la llar, les bèsties a P3, els nanos i els gegants a P4 i els diferents balls tradicionals a P5.

Diseño sin título (78)

IMG_20181002_093728

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com