71212

Preparats davant les emergències a casa i a l’escola

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Què podem fer si el nostre fill/a es troba en una situació de risc vital? Què puc fer davant l’ennuegament i l’aturada cardiorespitàtoria? i davant situacions menys greus però més freqüents, com ara les cremades, convulsions i febre entre altres?

El passat dimecres, la Laura Solé, professional de Sanitarea, va fer un taller teòric i pràctic de primers auxilis per a les nostres famílies i docents de la llar d’infants per a capacitar-nos davant d’aquestes emergències que ben gestionades poden arribar a salvar vides.

Com es va fer palès, existeix un gran interès de pares, mares, familiars i docents de la llar per a adquirir aquests coneixements sobre els primers auxilis i tenir clares unes pautes d’actuació en cas de necessitat.

A nivell escolar el Sant Pau disposa un protocol d’emergències fonamentat en aquests principis apressos. Alhora compta amb un equip d’emergències de totes les etapes educatives format en primers auxilis i en l’ús del desfibrilador ubicat a la recepció de l’escola.

71212

71212

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com