IMG-20180514-WA0027

Primera Festa de la Natura 2018 al Sant Pau

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Una de les finalitats educatives del Sant Pau és el compromís amb l’entorn social, per aquest motiu la Comissió d’Escola Verda, amb la col·laboració de l’ AMPA i altres entitats, va organitzar el passat 11 de maig la 1a Festa de la Natura, idea sorgida de per tal que els nostres alumnes d’ infantil i primària visquessin un dia ple d’emocions, diversió, aprenentatges i sobretot conscienciació i sensibilització per tenir cura del medi ambient i poc a poc fer petits canvis i aconseguir un món millor.

Els alumnes dels diferents cicles van fer diverses activitats totes elles relacionades amb la celebració del dia del medi ambient: el cicle inicial va realitzar una xerrada amb els Agents Rurals amb la temàtica “Com cuidar la Natura” dins del projecte “El Nostre Bosc”. Els alumnes de cicle mitjà van participar al taller “Som arrel” a càrrec de Leroy Merlin on van aprendre les diferències entre l’hort d’hivern i estiu i van experimentar plantant llavors de diferents verdures de temporada dins del projecte “ Les Plantes “. Pel que fa als alumnes de cicle superior van gaudir d’un matí de treball en equip i cooperació realitzant dues activitats paral·leles on van ser els protagonistes principals de la construcció de cases nius i menjadores pels ocells i esquirols que habiten al nostre bosquet i de la neteja del bosquet i dels patis de l’escola dins de la campanya Let’s clean Up Europe.

Alhora, a l’etapa infantil van tenir lloc la cloenda del projecte “ Natura cuida’ns que nosaltres et cuidarem ” una tarda oberta a la família on tots els cursos van fer una petita demostració de tot el que havien après a través de les intel·ligències múltiples: els menuts de la llar, van fer una excursió fins al bosquet on vas fer un pícnic acompanyats de familiars i mestres, els alumnes de P3 van cantar cançons de les abelles i van degustar galetes amb mel, els nens i nenes de P4 van recitar poemes i endevinalles sobre les flors, i els grans d’Infantil van fer una cursa d’orientació pels diferents qr penjats als arbres del nostre pati.

Per tancar la 1a Festa de la Natura va tenir lloc la xerrada- taller “ Alimenta’t : Esmorzars i Berenars Saludables “ a càrrec de l ‘ Espiga d’ Or on els pares i nens van poder descobrir i aprendre nous aliments i gustos per tal millorar i completar l’alimentació dels seus fills.

Untitled design (19)

IMG-20180514-WA0027

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com