Destacada

Qüestionari

50è Aniversari


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Aquest proper curs 2016-2017 estem d’enhorabona. Junts hem construït un llegat de 50 Anys d’història formant-nos i desenvolupant el talent de tantes i tantes persones per al futur. Tu ets una peça clau en aquesta celebració. Per aixó volem celebrar-ho plegats i animar-nos en la tasca que dia rere dia l’Escola Sant Pau Apostol de Tarragona realitza. Has arribat a aquesta plana carregat de bons records, i esperem que ens puguis compartir una mica del que per tú ha estat la teva estància a la nostra institució. T’agraïrem que puguis deixar la teva emprenta en aquest Aniversari, responent les següents questions, a fi de poder omplir el llibre commeoratiu i la nostra exposició itinerant de experiències enriquidores. Consulta totes les activitats programades a l’espai web específic.

Nom i cognoms *

Data i lloc de naixement

Lloc de naixement

Cursos escolars al Sant Pau (Per exemple, de 1989 a 2001)

Curs que vas iniciar

Telèfon

Email de contacte

Ocupació actual

Adjuntar fotos (amb breu descripció i autoria)


Descripció i autoria


Descripció i autoria
elimina


Descripció i autoria
elimina


Descripció i autoria
elimina


Descripció i autoria
elimina


Descripció i autoria
elimina


Descripció i autoria
elimina


Descripció i autoria
elimina


Descripció i autoria
elimina


Descripció i autoria
elimina

Afegeix un altre fitxer

1.- Recordes especialment alguna anècdota?

2.- Quin o quina mestre/a o professor recordes en especial i perquè?

3.- Què destacaries de la forma d'ensenyar a la teva època?

4.- Com eren les relacions alumnes-professor/a?

5.- Com recordes les instal·lacions de l'escola?

6.- Quins jocs recordes?

7.- Com eren les aules?

8.-Quin llibre o material escolar recordes especialment?

9.- Quina influència de la política a l'ensenyament recordes?

10.-Com se celebraven les festes a l'escola?

11.- En quina llengua es parlava a l'escola a la teva època?

12.- Què recordes de les activitats extraescolars?

13.- De qué estàs més agraït a l’escola Sant Pau?

T’agraïm les teves respostes. Ara et demanem que puguis deixar el teu testimoni personal en relació amb l'educació en valors, la preparació acadèmica i les relacions socials entre alumnes i mestres. (Extensió máxima 2,000 caràcters amb espais)

Autoritzo al Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona per tal que tracti les dades que voluntàriament cedeixo en aquest formulari, d'acord amb el que disposa la llei 15/1999 de 13 de desembre i a la Directiva 46/95 de la CEE, limitant la meva autorització al compliment de les finalitats directament relacionades amb les funcions legítimes de l'escola en els àmbits de la institució, els seus departaments, ens col·laboradors i institucions annexes, així com la cessió als estaments oficials públics i privats oportuns necessaris per aconseguir el compliment dels seus objectius. Igualment, autoritzo al Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona per tal que pugui publicar les imatges que cedeixo en aquest formulari a les seves pàgines web, revistes, butlletins, fullets informatius, exposicions, presentacions o xarxes socials institucionals gestionades per personal autoritzat del Centre, així com per il·lustrar notícies autoritzades per la direcció de l'escola per a ser publicades a revistes, web, etc.
 

Destacada

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com