foto tarracus

S’apropa l’estiu, s’apropa el TEC!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

S’apropa l’estiu i enguany es presenta històric, ja que a la nostra ciutat se celebren els XVIII Jocs Mediterranis, i el nostre campus TEC, amb un caràcter poliesportiu com el d’aquesta competició que s’organitza en el marc del moviment olímpic, hi serà present.

Tots els nens i nenes del campus assistiran a la competició de 3×3, una de les més atractives, que es disputarà al Camp de Mart i atenció… la zona oficial d’entrenament i escalfament per als països participants serà al nostre col·legi! Conviurem tota una setmana amb esportistes professionals de diferents països al nostre pati!

De la mateixa manera, no podem deixar escapar aquesta oportunitat donat que els XVIII Jocs Mediterranis no només se suposen un esdeveniment esportiu de projecció internacional sinó també un nexe d’unió, solidaritat i concòrdia en el Mediterrani. I per això els nostres monitors treballen a dissenyar una programació del TEC CASAL i els TECS ESPORTIUS replets de cultura mediterrània, la qual serà el fil conductor, la protagonista, d’aquest estiu.

Així que ja hem engegat motors per preparar una nova edició repleta d’esport, cultura, jocs, música, valors i amics, que faran dels dies d’estiu al campus, uns dies inoblidables.

foto tarracus

foto tarracus

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com